Pagal apgyvendinimo paslaugas teikiančios įmonės standartus savarankiškai sutvarkyti ir išvalyti gyvenamieji kambariai bei bendrojo naudojimo patalpos.

Maišyti ir minkyti tešlą.

  • Išmanyti mielinės tešlos rūšis ir ruošimo būdus.
  • Išmanyti mielinės tešlos kokybei keliamus reikalavimus.
  • Išmanyti mielinės tešlos žaliavas.
  • Nustatyti mielinės tešlos žaliavų kokybę.
  • Paruošti mielinės tešlos žaliavas naudojimui.
  • Užmaišyti mielinę tešlą, naudojant tešlos maišymo ir minkymo įrenginius ir inventorių.

Gaminti mielinės tešlos gaminius.

  • Išmanyti mielinės tešlos kokybės reikalavimus, laikymo sąlygas ir realizavimo terminus.
  • Formuoti mielinės tešlos pusgaminius, juos kildinti, apipavidalinti prieš kepimą.
  • Kepti ir atvėsinti mielinės tešlos gaminius.
  • Apipavidalinti mielinės tešlos gaminius po kepimo.
  • Gaminti mielinės tešlos gaminius su maisto priedais.
  • Nustatyti mielinės tešlos gaminių kokybę.